sn privatna arhiva
UŽIVA U LIJEPOJ NAŠOJ

APSOLUTNA NOGOMETNA LEGENDA 'BATERIJE PUNI' NA VISU Jedna od najvećih zvijezda Real Madrida i Barcelone odlučila doći u Hrvatsku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2017. 19:57

Proslavljeni portugalski nogometaš, Luis Figo kao i brojne druge zvijezde odabrao je Hrvatsku kao jednu od destinacija za svoj godišnji odmor.

Ovaj sjajni 'umjetnik s loptom' odlučio je baterije napuniti na Visu gdje se susreo i s jednim nogometašem NK Kustošije, Filipom Mazalinom koji je odlučio ovjekovječiti taj trenutak fotoaparatom, jer, nije da svaki dan ovakvo ime sleti u Lijepu Našu. Ne treba govoriti kako je ovo sjajna promocija za Hrvatsku i njezine ljepote.

Filip Mazalin i Luis Figo
sn privatna arhiva

Luís Figo je umirovljeni portugalski nogometaš koji je u svojoj bogatoj karijeri igrao za Sporting CP, Barcelona, Real Madrid i Inter iz Milana. Također valja napomenuti kako je 2000. proglašen europskim nogometašem godine, a godinu kasnije za najboljeg igrača svijeta po izboru FIFA. Ušao je i u društvo odabranih koji spadaju među 100 najboljih nogometaša ikad.

Figo je jedan od rijetkih igrača koji je igrao za rivale Barcelonu i Real Madrid, imao je uspješnu karijeru kroz koju je osvojio neke od najvećih klupskih nogometnih trofeja. U Inter je stigao 2005., kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Realom. Oprostio se od nogometa 31. svibnja 2009., na utakmici sa Atalantom, kada je Inter slavio naslov prvaka.

Linker
05. svibanj 2024 00:13