CROPIX
'PRIJATELJI SMO VEĆ PET GODINA'

BIVŠI HRVATSKI RUKOMETAŠ, SRPSKA SPORTSKA HEROINA I SORAJA U SKANDALU KOJI JE ZAVRŠIO NASILNO 'Malo me davio, malo me šamarao'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2017. 12:09

Srpska košarkašica Milica Dabović prije tri godine je igrala za Novi Zagreb, i to nije njezina jedina poveznica s Hrvatskom. Njezin je dečko Hrvat, Šime Šiklić Simon, nekadašnji rukometaš. Navodno je bivši, i navodno je nakon burne svađe pretukao srpsku košarkašicu.

Do incidenta je došlo nakon što su u javnost dospjele fotografije Simona sa starletom Sorajom Vučelić, na kojima su njih dvoje vrlo bliski.

"Potresena sam i šokirana. Ništa, došlo je do svađe i verbalnog napada. On je mene uhvatio za vrat, malo me davio, malo me šamarao. Moram tako da kažem da bih ublažila to sada jer znam da ljudi to gledaju. Ja sam ga tjerala da napusti moj stan", rekla je košarkašica i otkrila zašto je sve odlučila ispričati javno:

"Ovo govorim jer sam i sama prije dva mjeseca sudjelovala u kampanji Kurira 'Stop nasilju', ne sluteći da će me stići takva sudbina. Prijavila sam ga policiji, sada je sve na državnim organima! Hoću samo poručiti da nitko ne treba da trpi nasilje".

Simon je pak nekim medijima koji su ga uspjeli dobiti dao svoju verziju priče:

"Soraja i ja smo prijatelji već pet godina. Zvali ste Milicu i napravili mi problem. Ona se sada jako naljutila. Nije istina da nisam spavao kod kuće. Milica i ja živimo zajedno, ali imamo dva stana, ja sam spavao u drugom stanu".

Linker
02. svibanj 2024 20:43