Ian Walton/Getty Images / Getty Images
FILMSKE SCENE

DRAMA ZVIJEZDE WEST HAMA Napadači na motociklima mu priredili sačekušu i prijetili pištoljem! Slaven Bilić: 'Ovo se planiralo već duže vrijeme'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2016. 13:10

Napadač Bilićevog West Hama, Andy Carroll proživio je pravu dramu nekon što se po završetku trening vraćao kući.

Naime, engleski mediji navode kako je Carroll srijedu napustio trening kamp svog kluba u 100 tisuća funti vrijednom Mercedesu, kada ga su se na jednom raskrižju pored njegovog vrijednog ljubimca pojavila dvojica motociklista. Jedan od njih izvadio je pištolj i uperio ga ravno u napadača 'čekićara'.

Carroll je u tom trenutku dodao gas i pobjegao napadačima, da bi se potom zaputio natrag prema kampu odakle je nazvao policiju. Caroll je priznao da je u bijegu oštetio i nekoliko automobila. Policija je pokrenula istragu, ali napadači još uvijek nisu pronađeni.

Valja napomenuti kako Caroll u West Hamu zarađuje oko 80 tisuća funti tjedno, ali je trenutačno van stroja zbog povrede.

- Upravo sam razgovarao s njim i mogu reći kako je dobro. Što se napada tiče, mislim kako je on bio planiran već duže vrijeme. Andy se ponio hrabro i već se danas pojavio na treningu. Srećom, nije u stanju šoka, u društvu suigrača se čak i smijao - rekao je Bilić.

Linker
30. travanj 2024 23:31