Reuters, sn ilustracija
OZLIJEDIO ZGLOB

EH, KAD BI SVI BILI U OVAKVIM 'PROBLEMIMA' Ronaldo odveo djevojku na skijanje, zabolila ga ruka, pa mu zvijer od 300.000 eura odvukla vučna služba

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. siječanj 2017. 16:09

Cristiano Ronaldo doživio je poprilično neugodnu situaciju na jednom skijalištu u blizini Madrida. Odlučio je 31-godišnji Portugalac odvesti svoju još uvijek novu djevojku na skijanje, no u jednom je trenutku morao zaustaviti auto i pozvati pomoć.

Ronaldo je prije nekoliko dana na jednom treningu dobio neugodan udarac u ruku te je ozlijedio zglob i na subotnjoj utakmici protiv Malage (2:1) igrao s povezom oko zgloba, a zbog te ozljede nije više mogao voziti pa su on i Georgina Rodriguez morali na hitnu, a 300.000 eura vrijedan Lamborghini Aventador odvezla je vučna služba.

Bizarna nesreća dogodila se oko šest popodne u nedjelju, a Real je odbio komentirati situaciju iako se na društvenim mrežama pojavila slika nekolicine rekreativnih skijaša koji su se fotografirali uz Ronaldovu 'zvijer na četiri kotača'.

Podsjetimo, Ronaldo se nakon što je kupio taj automobil hvalio fotografijom uz koju je napisao 'Dobro jutro', a ista je dobro prerađena na internetu gdje je Portugalac poprilično ismijan...

Bom dia

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Linker
27. travanj 2024 18:51