screenshot facebbok
DAVUD I GOLIJAT

FOTO: VELIKO SRCE ZVIJEZDA BARCELONE Ivan Rakitić i Leo Messi obradovali teško bolesnog dječaka iz BiH

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2017. 14:25

'Més que un club', glavni je moto Barcelone koja često raznim djelima i dokazuje takvu tvrdnju. Tko je bilo i u slučaju devetogodišnjeg Davuda Džafića iz Srebrenika u Bosni i Hercegovini koji se godinama bori s leukemijom.

Maleni Davud veliki je obožavatelj Barcelone i dugo vremena imao je snažnu želju upoznati zvijezde 'blaugrane', a to mu je konačno i uspjelo zahvaljujući Katalonskom Crvenom križu, fondaciji FC Barcelone te projektu T'acompanyem, koji se brine za pomoć osobama s posebnim potrebama.

Davud je tako uspio upoznati Messija, Iniestu, Rakitića, Neymara i ostale zvijezde Barce. Iako zbog stranog jezika nije mogao popričati s igračima, a zbog silne sreće i uzbuđenja nije odgovorio niti Rakitiću koji mu se obratio na hrvatskom jeziku, sigurni smo kako će mu cijelo iskustvo pomoći da se nastavi hrabro boriti protiv teške bolesti.

Malenom Davudu želimo da pobijedi bolest i normalno živi poput svojih vršnjaka, a igračima Barcelone svaka čast na izdvajanju nekoliko minuta koje ovaj dječak neće nikada zaboraviti.

Linker
19. svibanj 2024 23:24