CROPIX
VESELO U SPLITU

HAJDUK ŽIVI VJEČNO Pogledajte prekrasne fotke sa zadnjeg snimanja Hajdukovog novog kalendara

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 25. studeni 2016. 13:17

Hajduk je jučer na splitskoj Pjaci odradio posljednje snimanje za novi kalendar. Unatoč tmurnom vremenu, došao je zavidan broj navijača koji su također ‘ušli’ na slike. To je bila praksa Hajduka za novi kalendar, da se što više približi navijačima koji su na snimanja dolazili s navijačkim rekvizitima.

Prednjačili su mlađi koji su se s prvotimcima Bijelih htjeli ekstra slikati, dobiti autogram za uspomenu i pokoji “selfie”. Na Pjaci je jučer bila postavljena posebna bina na kojoj su u svojim dresovima pozirali svi igrači prve momčadi predvođeni predsjednikom Ivanom Kosom te čitavim stožerom. U pozadini su bili navijači koji su istaknuli svoje šalove, a atmosfera je bila dobra. Sad je na redu odabir najboljih fotografija za kalendar, priprema za tisak, a kalendar bi svjetlo dana mogao ugledati u prvom tjednu prosinca.

Fotografija momčadi koja je napravljena na središnjem splitskom trgu trebala bi biti uvodna u kalendaru, a onda bi po mjesecima trebale slijediti slike koje su napravljene na atraktivnim lokacijama po Dalmaciji.

Na snimanju za kalendar, predsjednik Hajduka Ivan Kos se kratko osvrnuo na kaznu o zatvaranju sjeverne tribine za susret s Interom.

- Mi smo uz navijače, a to je ono što i ovim kalendarom želimo poručiti. Nogomet i svi sportovi se igraju zbog navijača, a ne protiv navijača. Želimo naše navijače na tribinama, a svi ćete shvatiti koja je poruka ovog što se događa - rekao je Kos.

Trener Marijan Pušnik smatra da će njegova momčad protiv Intera ipak imati podršku s tribina.

- Mislim da će se ljudi snaći i doći navijati - kazao je Pušnik.

Linker
04. svibanj 2024 01:22