REUTERS/Jim Bourg / REUTERS
JEDAN JEDINI

HRVATSKI REPREZENTATIVAC VELIKOG SRCA! MANDŽUKIĆ DONIRAO VATROGASCIMA VRIJEDNU OPREMU 'Mario, hvala, 's tobom na leđima' sve je lakše'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. listopad 2017. 19:13

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić još je jednom pokazao veliko srce nakon što je odlučio donirati vatrogacima opremu vrijednu 20 tisuća eura. Donirao je vatrogasce dva dobrovoljna vatrogasna društva iz splitsko-dalmatinske županije, DVD Supetar i DVD Podstrana.

Inače riječ je o vatrogascima koji su ovog ljeta rame uz rame gasili katastrofalni požar kod Splita, a predstavnik DVD-a Supetar i predsjednik DVD-a Nikica Maričić zahvalio se Mandži na lijepoj gesti.

- Od srca zahvaljujemo Mariju što je prepoznao trenutak u kojem nam je pomoć potrebna i pomogao nam svojom donacijom. Ova osobna vatrogasna oprema koje nam je poklonio omogućit će nam kvalitetniju i sigurniju borbu s vatrom i svim ostalim izazovima koji su pred nama.

U znak zahvalnosti vatrogasci Podstrane i Supetra odlučili su da će zajedno na svojim leđima nositi njegov broj s dresa na leđima uz poruku: Mario, hvala, 's tobom na leđima' sve je lakše.

Linker
28. travanj 2024 13:40