Screenshot: YouTube / Screenshot: YouTube
APSOLUTNA KRALJICA

SEKSUALNA REVOLUCIJA Slavna šahistica izračunala dobitnu kombinaciju poteza i u krevetu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2016. 22:59

Šah i seks u istoj rečenici? Naizgled nespojivo uspjela je kroz zaniljivu ideju pomiriti ruska šahovska velemajstorica Natalija Pogonina.

"Šahu je potrebna efektna promocija. Postoji toliko mnogo zgodnih šahistica, pa bi slogan “Ljepota i intelekt” mogao biti od velike pomoći u podizanju popularnosti šaha. To je sve stvar vještog marketinga pa će interes za šah sigurno rasti.

Pogonina nije dugo čekala na ispunjenje svojih snova. Popularna ruska TV kuća 'Drugi kanal' izabrala ju je glasovima gledatelja za djevojku mjeseca i odradila photosession s poznatom velemajstoricom.

Ohrabrena sjajnim reakcijama gledatelja, Pogonina priprema novi projekt sa svojim suprugom Peterom Ždanovim. Radi se o knjizi 'Šahovska kamasutra'.

Naime, bračni i šahovski par tvrdi da je moguće primijeniti šahovske principe u seksu i obratno. Maštoviti autori obradit će tipične šahovske pozicije i povezati ih s pozicijama iz Kamasutre.

I druge ruske šahistice na svojim internetskim stranicama prihvatile su novu “promotivno-provokativnu kampanju” i objavljuju, odnosno reklamiraju svoje intelektualne i tjelesne adute.

Linker
26. travanj 2024 04:25