David Mdzinarishvili / REUTERS
POZNAT JE KAO NESTABILNA OSOBA

NESTAO U RUSIJI Pola zemlje 15 dana traži svog olimpijca: 'Poznat je kao nestabilna osoba'

Piše: HinaObjavljeno: 19. srpanj 2016. 14:47

Bugarski hrvač slobodnog stila Ljuben Ilijev izbrisan je s popisa putnika za Olimpijske igre u Rio de Janeiru jer Bugarski olimpijski odbor već 15-tak dana ne zna gdje se nalazi.

Ilijev (27) je bio jedan od favorita za olimpijsku medalju u kategoriji do 125 kilograma, no nestao je nakon što je otišao na pripreme početkom srpnja u Rusiju.

"Bezuspješno smo ga pokušali kontaktirati, čak ni njegov trener ne zna gdje se nalazi. Ljuben je i otprije znan kao emocionalno vrlo nestabilna osoba", kazao je trener bugarske reprezentacije Valentin Rajčev.

Ilijev je 2013. godine osvojio broncu na Europskom prvenstvu, a godinu prije je proveo pet dana u zatvoru zbog tučnjave s policajcima. Bugarska je tradicionalno dobra u hrvanju, a Bugari imaju 16 hrvačkih zlata sa Olimpijskih igara.

Albania's Egzon Shala (blue) wrestles with Bulgaria's Lyuben Iliev during the Free Style Wrestling 96kg bronze medal match at the Wrestling European Championship in Tbilisi, March 19, 2013. REUTERS/David Mdzinarishvili (GEORGIA - Tags: SPORT WRESTLING) - RTR3F724
REUTERS

Linker
06. svibanj 2024 06:41