Facebook fitness centar XXL
RADNI VIKEND

POBJEDNIK US OPENA STIGAO U OSIJEK! Prije 20 dana prvi put se javno poljubio s Donnom, a sada je posjetio njezin rodni grad

Piše: Nikola PatkovićObjavljeno: 01. listopad 2016. 21:47

Stanislas Wawrinka, treći tenisač svijeta i pobjednik nedavnog US Opena, ovoga vikenda je u posjeti Osijeku.

U grad na Dravi stigao je u pratnji svoje djevojke, osječke i hrvatske tenisačice Donne Vekić, s kojom je u vezi već duže od godinu i pol dana. Iako su u Osijek došli privatno, u pauzi prije nastavka sezone na ATP/WTA Touru, švicarsko-hrvatski teniski par i u Osijeku trenira.

Tako je Wawrinka prijepodne odradio fitness trening u osjčekom fitness centru XXL, koji se na svojoj Facebook stranici pohvalio dolaskom velikog gosta.

Podsjetimo, veza između njih dvoje javno je obznanjena nakon finala US Opena u kojemu je Švicarac svladao Novaka Đokovića, a nakon toga i prvi put javno poljubio Donnu. Nakon toga postao je i članom NK Osijeka, te se fotografirao s dresom osječkog prvoligaša u kojemu je Donnin otac Igor potpredsjednik.

----------------------------------------------------------------------

Wawrinka nije došao na utakmicu u Gradski vrt

Iako se očekivalo da bi mogao i doći na utakmicu Osijeka i Intera, treći tenisač svijeta nije se u subotu navečer pojavio u Gradskom vrtu.

Inače, Donnin je otac Igor dopredsjednik NK Osijek, a Wawrinka je odnedavno i član bijelo-plavog kluba, simpatizera prvoligaša s Drave. A baš je u subotu šetao Osijekom. Viđen je i u društvu Željka Hercega, čovjeka koji ima nadaleko poznati fitnes klub XXL a vodi brigu i o nekoliko igrača i njihovoj tjelesnoj spremnosti.

No, Wawrinka je, dakako, privukao veliku pozornost Osječana. Nažalost ne i onih koji su u subotu navečer bili u Gradskom vrtu. Naime, Švicarac nije došao na utakmicu. Možda nekom drugom prigodom, jer za Osijek je, eto, itekako vezan.

Linker
05. svibanj 2024 04:33