Ronaldo i Natacha
 Getty Images, sn ilustracija
PRIČA KOJA TRESE ŠPANJOLSKU

UZ SLAVNE SU SE UVIJEK VEZALE SEKS AFERE, ALI OVO ŠTO RADI PRVAK EUROPE JE PREVIŠE Natacha otkrila što joj je Cristiano pisao u 'izdajničkim porukama'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2017. 13:15

Portugalski časopis TV Guide na svojoj je naslovnici 'raspalio' sliku Cristiana Ronalda s potpisom kako je prevario svoju djevojku Georginu Rodriguez. Portugalski čarobnjak navodno je prevario lijepu Georginu s 21-godišnjom Natachom Sofijom, inače portugalskom 'celebrity zvijezdom' koja je svoju popularnost stekla u jednom tamošnjem reality šou.

Nogometaš Real Madrida i spomenuta su navodno neko vrijeme proveli izmjenjivajući poruke, da bi se u konačnici i sastali, a Natacha tvrdi kako je sa slavim Portugalcem provela vruću noć u jednom hotelu. Kako kaže 'vrući seks s najboljim na svijetu'. Također valja napomenuti kako joj je Ronaldo nakon odnosa dao 300 eura za taksi kako bi mogla otići kući.

screenshot Instagram
Natacha Sofia

Natacha je također iznijela i svoju stranu priče i otkrila sočne detalje u razgovorima i dopisivanju s velikom zvijezdom svjetskog nogometa.

screenshot Instagram
Natacha Sofia

- Izdao ju je! Nismo toliko često razgovarali o njoj, ali jednom je to i sam rekao. Rekao je da je jedan od glavnih razloga zašto je s njom taj što ima jako dobar odnos s njegovim sinom. Osim toga poručio mi je kako je on jako zaposlen čovjek i kako nema vremena za ljubav.

screenshot Instagram
Natacha Sofia

Linker
19. svibanj 2024 08:18