REUTERS
WALCOTT ZABORAVIO KLUPSKU ZASTAVICU

VIDEO: MONTY PYTHON U FA KUPU Golman od 150 kila 'žderao' pitu za vrijeme utakmice s Arsenalom, na poluvremenu svratio u kafić i 'oderao' kladionice!

Piše: Krešo KokićObjavljeno: 21. veljača 2017. 11:00

Arsenal se plasirao u četvrtfinale engleskog FA Kupa nakon rutinske 2:0 (1:0) pobjede kod petoligaša Sutton Uniteda, a utakmicu su obilježili brojni bizarni trenuci na opće oduševljenje razdraganih gledatelja koji nemaju tako često priliku uživo gledati vrhunske momčadi.

Prvo je Theo Walcott kao kapetan zaboravio na bacanje novčića donijeti klupsku zastavicu i propisno se osramotio, a sredinom prvog poluvremena susret je prekinula 'žirafa u 'kiss me' boksericama'.

No, čini se kako je svima njima šou ukrao već debelo poznati rezervni golman Sutton Uniteda, Wayne Shaw. Ovaj 43-godišnjak rođen na Valentinovo '74. ima 150 kila, a slava mu je čak donijela i ponudu za fotografiranje samo u rukavicama.

Još uvijek nije odlučio bi li prihvatio tu ponudu, no zato je na spomenutoj utakmici dobro nasmijao sve okupljene.

Shaw je prvo na poluvremenu otišao u kafić nazdraviti s prijateljima, a u drugom poluvremenu se, nakon što je shvatio da je njegov trener napravio sve tri zamjene i da neće ulaziti u igru, dohvatio ogromne pite.

Međutim, iako je sve izgledalo kao dobra zabava, sam Shaw je otkrio kako iza svega leži i malo novca.

"Prijatelji su mi rekli da kladionice nude koeficijent osam da ću jesti u prijenosu uživo. Ja sam bio gladan, ništa nisam jeo cijeli dan i odlučio sam se malo našaliti s kladionicama", rekao je simpatični 'buco' koji bi nakon ovakve izjave mogao i odgovarati vlastima zbog kršenja strogih pravila oko klađenja u Engleskoj.

Linker
01. svibanj 2024 21:01