OGROMNO VESELJE

VIDEO: RONALDOV POTEZ NAKON GOLA POSTAO PRAVI HIT Pogledajte kako je Cristiano bocnuo bivšeg suigrača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2016. 14:17

Šestica Real Madrida protiv Real Betisa ove subote i dalje je jedna od glavnih tema u Španjolskoj, a nakon utakmice u prvi je plan došao Cristiano Ronaldo.

Real Madrid slavio sa 6:1 na inače neugodnom gostovanju kod imenjaka, a već nakon prvih 45 minuta aktualni europski prvaci su vodili 4:0 pogocima Varanea (4), Benzeme (31), Marcela (39) i Isca (45).

U drugom dijelu je još jednom pogodio Isco, a Cristiano Ronaldo je promašivao u serijama i kako je utakmica odmicala, naravno, postajao sve nervozniji.

Na kraju je ipak stiglo olakšanje. Cristiano je u 78. minuti u svom stilu sam probio obranu Betisa, sjurio se pred Adana na golu i zabio za 6:0.

U fokus medija došla je i Ronaldova proslava nakon gola. Cristiano se toliko razveselio pogotku da je u naletu euforije bocnuo protivničkog vratara, inače bivšeg suigrača u Realu.

Adan je nakon gola dugo stajao s rukom na boku i bespomoćno gledao svoje suigrače u obrani, a Ronaldo ga je u jednom trenutku krenuo imitirati i uz to mu se prijateljski nasmijao kao da mu je to već radio na treninzima.

Pogledajte veliko veselje i simpatičan potez Portugalca.

Linker
12. svibanj 2024 21:06