Getty
NIJE BAŠ BISTAR

'ŽAO MI JE, ALI LEO MESSI JE IDIOT! JA MU POKAZUJEM PIRAMIDE, A ON 'ZUJI' Argentinsko čudo gledalo čuda u Egiptu, pa doživjelo brutalnu iskrenost

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2017. 16:12

Leo Messi prije par tjedana posjetio je Egipat u sklopu kampanje u borbi protiv hepatitisa C, a kao što je to obično slučaj kada slavni Argentinac negdje putuje nastane prava strka.

Stigao je igrač Barcelone u pratnji od čak 15 auta, no nije puno pričao.

Poznati egipatski arheolog, Zahi Hawass, koji je među piramide vodio i Baracka Obamu, proveo je 'omalenog čarobnjaka' kroz veličanstvene građevine i nakon svega zaključio kako je Messi - idiot.

"Žao mi je, ali on je idiot. Vodio sam ga kroz piramide pola sata i mislio koliko je važno da mu ispričam sve jer ga prati i obožava nekoliko milijuna ljudi, a on nije bio uoopće zainteresiran. Ja sam pričao, a on je imao prazan izraz na licu. Bio je pristojan, ali čini mi se da njega interesira samo nogomet", ispričao je Hawass pa dodao:

"Nevjerojatno, pričao sam mu o tajnim odajama, o Tutankamonu, ma sve ono najbolje i - ništa. Potpuna suprotnost od recimo Willa Smitha koji je pročitao milijun knjiga i stalno me pitao tisuću pitanja", pojadao se Hawass jednoj privatnoj televiziji, no nakon što su njegove riječi prenijeli brojni svjetski mediji vrlo brzo se našao ispričavati:

"Messi je veličanstven i nikada ga ne bih uvrijedio nazvavši ga idiotom. Nikada ne propuštam niti jednu njegovu utakmicu i mislim da je najbolji na svijetu", 'školski' se ispričao Hawass.

Linker
25. travanj 2024 02:52