Ilustracija
 Ilustracija / HANZA MEDIA
CRNI DAN HRVATSKOG SPORTA

JEZIVA IGRA SUDBINE U STRAVIČNOJ PROMETNOJ NESREĆI KOD RIJEKE U minibusu su bili mladi košarkaši, a u automobilu talentirani nogometaš

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2017. 16:05

U teškoj prometnoj nesreći, koja se je dogodila nedjelju ujutro na Jadranskoj magistrali između Jadranova i Dramlja, poginuo je Bruno Kurolt (28), nogometaš Kraljevice.

To je novi jezivi podatak nakon nesreće koja je u crno zavila Rijeku i okolicu.

U sudaru minibusa u kojemu su bili mladi košarkaši iz Krka koji su putovali prema Rabu i osobnog vozila, ozlijeđeni su i mladi košarkaši, a vijest o tragediji vrsnog nogometaša brzo se je pročula.

Automobil se prilikom sudara zapalio, a za nesretnog vozača više nije bilo spasa, dok je vozač minibusa prošao bez većih ozljeda.

Dječaci, njih osam, u dobi od 11 do 13 godina, zaprimljeni su u Dječjoj bolnici Kantrida. Sedmorica su prošla s lakšim tjelesnim ozljedama, a jedan je operiran zbog prijeloma nadlaktice.

Braća Edi i Bruno Kurolt u široj regiji su poznati kao vrsni nogometaši. Dok je Edi Kurolt već osmu godinu standardni igrač trećeligaša Krka, Bruno je igrao u Crikvenici skupa sa bratom, zatim u OŠK Omišlju, Kraljevici. Obojica su i odlični malonogometaši i članovi MNK Portić iz Bakarca, sa kojim su predstavljali prije četiri godine Hrvasku na završnici serije malonogometnih turnira u Bugarskoj.

Večer uoči tragičnog udesa, koji je potresao širu sportsku regiju, izborili su sa „Konobom Portić“ u Zimskoj ligi Grada Senja finale, koji bi se trebao igrati iduće subote u Senju.

Linker
01. svibanj 2024 19:01