Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX
NAVIJAČI TUŽNI ZBOG PORAZA

LAVINE EMOTIVNIH KOMENTARA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA 'Nije se rodio tko bi narodu ugodio', 'Zlajo, ti si moj heroj', 'Podržat naše dečke'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2017. 10:17

Poraz od Norveške u polufinalu SP-a izazvao je i lavinu komentara na društvenim mrežama. Navijači hrvatske reprezentacije su se osvrnuli na promašeni sedmerac Zlatka Horvata i izražavaju podršku Zlaji, kao i ostalim igračima.

- Zlajo, ti si moj heroj! Treba imati hrabrosti preuzeti odgovornost i opaliti penal u zadnjoj sekundi utakmice. Ali budimo iskreni, ono nije imalo veze sa sedmercom. Što su tu Česi vidjeli ja pojma nemam - jedan je od komentara.

- Svi bi vi neke frkove bacali, kroz glavu ovo ono, a da je promašio kroz glavu psovali bi što nije normalno šutnuo... Nije se rodio tko bi narodu ugodio, ne krivim Zlatka ni 1%.

- Tako je, sad svi pišu što nije ovo što nije ono, a ja ću samo takvima reći jedno: majstori pa zašto netko od vas onda ne igra rukomet u hrvatskoj repki kad ste toliki znalci i talenti preko fba? Veliki je to pritisak na osobi znaš da svi očekuju gol ipak je to sedmerac i još te taj sedmerac vodi u finale sp-a. Alo pa to je pritisak da te ubije Zlaja prije nego je bacio loptu već ju je gledao u golu i kako slavi sa svojima i malo je zadrhto i to je to samo naprijed idemo po broncu vec iduće godine imate zlato oko vrata sa europskog kao domaćini.

- Zbog takvih pritisaka i ovog ili onog nikad nismo na najvišoj stepenici tako i u nogometu kako je bilo prošlo ljeto ma daj i protiv Turske 2008. samo 'mi mi mi' kako nešto ne štima u ovim balkanskim glavama...

- Naši su dali sve od sebe. Ništa im se ne smije zamjeriti. A Zlatku Horvatu je najteže trenutno....ne pljuvat...PODRŽAT NAŠE DEČKE.

- Nikad nisam za to da lošija momcad pobijedi, a to smo danas mi bili. Godinama ista taktika igre, nit nam napad, nit obrana valjaju. Nema Balića i ostalih, koji su pronalazili najmanje rupe za gol. Sad kad njih nema, se tek vidi koliko loše igramo i da su nas samo igrači pojedinačni spašavali. Nije mi žao poraza; već igre bez srca ! Nekad se je za tom loptom ginilo....sad se čeka ruka suca!

- Norvežani su bili bolji i fer igrali, a i suci su bili korektni, naši nisu dovoljno kvalitetni za ovakav meč. Svakako je ekstra biti među četiri najbolje ekipe.

- Netko je morao biti odgovoran, nismo imali sreće ali što je, tu je. Idemo po standardnu broncu. Medalja je velika nagrada. Komše Slovenci su nabrijani i moramo biti jako oprezni.

Linker
21. rujan 2024 03:09