CROPIX
ANALIZA SUPARNIKA

LUKA CINDRIĆ U OKRŠAJU PROTIV 'SVOJIH' VARDAROVACA Jedan od ključnih igrača Kauboja otkriva kako protiv udarnih španjolskih igli

Luka Cindrić, naš srednji vanjski, danas će se boriti protiv svojih vardarovaca Canellasa i Dušebajeva
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 24. siječanj 2017. 16:10

"Jedan na jedan" mu ide, dao je svoj štih reprezentaciji time. Kontrola igre mu ne ide, a na tome mora još raditi da bi bio pravi.

Danas igrate protiv svojih vardarovaca?

- Da, strašni su igrači i dobri dečki. Dušebajev je velik igrač, zna rukomet, razumije sve. Ako ga zatvorimo, pola puta do pobjede je napravljeno. Ima prolaz, fintu, šut, makar ne puca često, ali je naletavanje na njega zabranjeno. Tu je najopasniji jer lako radi višak. Treba s njim oprezno, igra za momčad u prvom redu. Canellas malo sporiji, drukčiji igrač. Vidi sve, vrhunska kvaliteta. Dobro presijeca lopte u obrani. Nije dobar finter, ali je zato kod šuta jako opasan i ne treba ga puštati preblizu.

Što se dogodilo u drugom poluvremenu protiv Egipta?

- Sve divno, krasno, pobjeda je tu, ali nije lako igrati ovakve utakmice. Ponestalo je i snage malo. Imamo šanse za popraviti segmente u igri koji nisu bili dobri, to je najvažnije. Recimo, nervoza je presudna, to trebamo smanjiti.

Prognoza ostalih četvrtfinala?

- Očekujem Sloveniju, imaju jako dobru šansu protiv Katara. Nakon ovog s Danskom Mađarima ništa više nije nemoguće, a Francuska je kod kuće pa je favorit, da je negdje drugdje, po viđenom dosad, ne bi bila protiv Švedske - zaključio je Cindrić.

Linker
07. svibanj 2024 02:40