'JOSE' MAYWEATHER

NAVIJAČI 'Mayweather je Chelsea boksa, parkirao je autobus u ring'

Cijene TV prijenosa kretale su se oko stotinjak dolara, a mjesta u prvom redu dvorane i do 350.000 dolara
Piše: ArhivaObjavljeno: 03. svibanj 2015. 17:17

Osim kritika iz boksačkog svijeta, "meč stoljeća" nije naišao niti na generalno odobravanje među fanovima i TV gledateljima. Cijene pay-per-view TV prijenosa kretale su se između 90 i 100 dolara, a mjesta u prvom redu dvorane i do nevjerojatnih 350.000 dolara.

Borbe Floyda Mayweathera Jr.-a već su godinama na glasu kao - dosadne. Neki bi rekli, tehničke, pametne i taktičke, ali za prosječnog gledatelja malo je toga bilo za vidjeti. I Manny Pacquiao je bio razočaran, ustvrdivši kako ga Money nije niti pokušao napasti, unatoč statistici koja kaže da je Amerikanac imao puno više uspješnih udaraca.

Među najduhovitijim reakcijama na društvenim mrežama su one o usporedbama s Chelseajem poput "Mayweather je Chelsea boksa, i on je parkirao autobus" ili "Čak i navijači Chelseaja misle da je borba bila dosadna".

"Jose Mayweather", kako su ga neki nazvali, nije ponudio šampionsko boksanje. Osim bahatošću, Mayweather je iživcirao navijače stilom boksa pa je i u dvorani nakon proglašenja dobiju porciju zvižduka.

"Gledati Mayweathera je kao gledati Chelsea kako parkira autobus i pobjeđuje u 92. minuti golom Terryja glavom" - napisao je jedan gledatelj.

S obzirom na iznimno visoku cijenu prijenosa, razumljiv je stav gledatelja.

"Što sam sve mogao sa 100 dolara, sad je prekasno. A tek je treća runda"

Linker
20. svibanj 2024 12:13