Screenshot (YouTube)
ZADOBILA OZBILJNU OZLJEDU

VIDEO: Transrodna djevojka loptom nokautirala suparnicu, svi klubovi odbili igrati protiv njezine ekipe

Procjenjuje se da je odbojkaška lopta nakon udarca letjela brzinom od 112 kilometara na sat
Piše: SNObjavljeno: 25. listopad 2022. 12:14

Američki mediji raspisali su se o snimci sa srednjoškolske odbojkaške utakmice djevojčica iz North Caroline. Jedna mlada odbojkašica zadobila ozbiljnu ozljedu glave nakon što ju je loptom pogodila transrodna djevojka iz suparničke ekipe.

Procjenjuje se da je odbojkaška lopta nakon udarca letjela brzinom od 112 kilometara na sat, a jedan od prisutnih ju je opisao kao nenormalno brzom.

Nijedan akter ovog incidenta nije identificiran, a problem je nastao kad su se proširile vijesti kako je žestok udarac uputio biološki muškarac.

>>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE <<<

Odbojkašica Hiwasee Dama još uvijek pati od simptoma potresa mozga, uključujući probleme s vidom i nije joj dopušteno igrati. Školski odbor okruga Cherokee naknadno je glasao 5-1 za predaju svih utakmica ženskih odbojkaških timova svojih škola protiv škole Highlands za koju igra transrodna odbojkašica.

Odbor se u svojoj odluci nije očitovao o seksualnosti igračica, jer to bi izazvalo dodatne kontroverze, već je "politički" naveo zabrinutost zbog sigurnosti djevojaka.

"Naš okrug neće sudjelovati ni u jednoj odbojkaškoj utakmici, univerzitetskoj ili juniorskoj, protiv Highlandsa zbog sigurnosnih razloga" stoji u zapisniku.

Linker
20. svibanj 2024 13:45