Alen Babić
 Screenshot
TRASH-TALK UOČI SPEKTAKLA

Babić: Hajde stari, uspavaj me, želim to! Molina: Ako ga jednom pogodim, bit će to razoran nokaut

Borba neće početi prije 22.30 po HR vremenu, a nećete je moći pratiti ni na jednoj našoj TV-postaji.
Piše: Dean BauerObjavljeno: 30. listopad 2021. 10:33

Alen 'The Savage' Babić (8-0) večeras će drugi put u profesionalnom dijelu boksačke karijere u velebnu londonsku O2 Arenu. Prvi je put to bilo u srpnju 2019. kada nokautirao Francuza Mogana Dessauxa. Isto ili barem slično, zagrebački teškaš iz "boksačke radionice " trenera Leonarda Pijetraja kani učiniti i večeras. Sučelice njega stat će 39-godišnji Eric Molina (28-7), Teksašanin koji vam je možda poznat i kao suparnik Filipa Hrgovića u prosincu 2019., u Saudijskoj Arabiji i kojeg je tada Hrgović poslao na "spavanje".

Alen Babić je 9 godina mlađi, ako je suditi po jučerašnjem vaganju i gotovo 20 kilograma lakši (97.3 kg), te definitivno u jednakoj verbalnoj formi kao i dosad. Na konferenciji za novinare tradicionalno pričljiv, ali s kolokvijalnim rječnikom poradi kojeg ima doista vrlo velik broj poklonika i pratitelja na društvenim mrežama. Tu ne govorimo o Hrvatskoj samo, već o njegovoj silnoj popularnosti na Otoku.

- Kad sam imao 28 godina, nisam imao novca za kruh, tako da se sigurno ne bojim. Nokautiraj me, stari, nema problema. Sad me nokautiraj, ajde. Želim to - poručio je Babić otvoreno Molini. Dakako, i nastavio...

image
Alen Babić vs Eric Molina
Matchroom Boxing

- Nokautiraj pa da spavam deset dana. Samo želim da me netko pobijedi, zar je to toliko teško? Samo me istuci. Ako netko to napravi, ja ću mu reći hvala.

Eric Molina će pak samo.

- On baci 100 udaraca po rundi i trebat će ih sto da me se riješi u prvoj rundi. Meni treba samo jedan. Ako ga jedanput pogodim, razorno ću ga nokautirati. Nisam tu došao pričati niti išta dokazivati, moj životopis govori za sebe, borio sam se protiv najboljih i ovaj tip me ne zastrašuje. Zaista ne gubim san zbog njega.

Borba Babića i Moline predviđena je večeras, ali ne prije 22.30 po hrvatskom vremenu. Na nekoj od hrvatskih TV postaja to nećete gledati jer niti jedna nema prijenos iz Londona, ali tko baš to čeka, za okvirno 20-ak kuna može pratiti borbu na DAZN platformi.

Linker
26. svibanj 2024 18:51