MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Matt Baron/Shutterstock Editorial/Profimedia
S NJIM NIKAD DOSADNO

Conor McGregor uhićen zbog divljačke vožnje! Zbog ponavljanja incidenta mu prijeti i zatvorska kazna

UFC-ova superzvijezda Conor McGregor uhićen je zbog divlje vožnje u svom rodnom Dublinu u Irskoj
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 24. ožujak 2022. 05:45

Tom je prigodom zaplijenjen njegov Bentley Continental vrijedan oko 200.000 eura.

Prema zakonu, Garda - irska policija - ne objavljuje imena uhićenih. Međutim, glasnogovornica Sgt. Margaret Flanagan rekla je za ESPN da je muškarac u 30-ima uhićen zbog "incidenta opasne vožnje" po Dublinu.

"Gospodin McGregor se vozio u teretanu kada ga je zaustavila policija zbog navodnih prometnih prekršaja", rekla je Karen Kessler, glasnogovornica McGregora. "Prošao je testove za drogu i alkohol, koji su potom napravljeni u stanici."

Protiv njega je odmah podnijeta prijava i čeka ga izlazak pred sud. To mu nije prvi takav incident, a kazne koje mu prijete za ponavljanje divlje vožnje iznose maksimalnih 5.000 eura novčane, ali i šest mjeseci zatvorske kazne.

33-godišnji McGregor najveća je zvijezda u povijesti UFC-a. S nadimkom "The Notorious", bio je prvi UFC borac koji je istovremeno držao dva naslova prvaka u dvije različite kategorije. Nedavno je McGregor izgubio od Dustina Poiriera. Tijekom tog dvoboja, McGregor je slomio nogu na kraju prve runde.

McGregor je se oporavio te nastavio trenirati za povratak krajem 2022. Prošlog tjedna izrazio je želju da se bori u poluteškoj kategoriji kako bi izazvao aktualnog prvaka Kamarua Usmana.

"Vjerujem da bi meč protiv Usmana za titulu bio idealan za moj povratak", rekao je McGregor. "I osjećam se samouvjereno protiv. On je aljkav, ortodoksni hrvač bez ikakvih posebnih kvaliteta. Što će učiniti? Gdje je tu opasnost? Ne vidim opasnost s njim."

Inače, izvan oktogona, McGregor je imao više sukoba s policijom, uključujući nekoliko prekršaja u vožnji, te uhićenje 2018. u Brooklynu kada je bacio lutku kroz prozor autobusa kako bi zastrašio ogorčenog suparnika i bivšeg UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova. Potom je 2019. McGregor je priznao krivnju za napad nakon što je udario starijeg muškarca u dublinskom baru i kažnjen je s oko 1100 dolara.

S Conorom McGregorom nikad nije dosadno.

Linker
09. svibanj 2024 23:06