GOLUŽA: NEMA PROMJENE!

Balić se naljutio: Protiv Ademara zabio dva gola i upisao šest asistencija!

On se jednostavno nije javio, zaključio sam popis jer nakon toga nema naknadnog dodavanja imena. Kontakata je bilo prije i to je bila njegova odluka - rekao je izbornik na Dnevniku
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2012. 01:36

Ivano Balić i Jakov Gojun postigli su po dva pogotka za Atletico Madrid, koji je slavio u gostima kod Ademar Leona 29-28 u derbi utakmici 14. kola španjolskog rukometnog prvenstva…

Bila je to vrlo izjednačena utakmica u kojoj niti jedna momčad nije imala više od dva gola prednosti. Hrvatski rukometaši u sastavu Atletica svoje su pogotke postigli u prvom poluvremenu. Balić je šutirao 2-4, a Gojun 2-2. Zanimljivo, Ivano je na utakmici imao i šest asistencija, a izborio je i sedmerac nakon kojeg je Atletico uzeo pobjedu.

Međutim, to mu neće pomoći da Goluža promijeni odluku:

- On se jednostavno nije javio, zaključio sam popis jer nakon toga nema naknadnog dodavanja imena. Kontakata je bilo prije i to je bila njegova odluka - rekao je izbornik na Dnevniku.

Atletico Madrid je drugi na ljestvici s 25 bodova, tri manje od vodeće Barcelone koja ima maksimalni učinak. Ademar Leon je peti sa 17 bodova.

Linker
17. svibanj 2024 09:31