Lucija Bešen

 RK PODRAVKA
PODRAVKA VEGETA

Lucija Bešen još dvije godine u Koprivnici: ‘Sretna sam što mi je klub dao povjerenje‘

Podravka je već osigurala domaći naslov, dok je u Europskoj ligi prošla u četvrtfinale
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 27. veljača 2024. 12:02

Podravka Vegeta riješila je vratarsko pitanje i za sljedeće dvije sezone. Ugovor je s koprivničkim klubom produljila 25-godišnja vratarka Lucija Bešen.

- Sretna sam što mi je klub dao povjerenje i što smo dogovorili nastavak suradnje. Veseli me što ću i u idućim godinama nositi ovaj dres i ispisati nove uspjehe, kako u domaćim natjecanjima, tako i u Europi – rekla je Lucija Bešen.

U Koprivnicu je stigla na početku prošle sezone u kojoj je s Podravkom osvojila Kup Hrvatske te ostvarila plasman u grupnu fazu Europske lige, no naslov prvakinja uzela je Lokomotiva.

U aktualnoj sezoni Lucija Bešen i njena starija kolegica Antonia Tucaković brane znatno bolje nego u prošloj te su uz čvrstu obranu cijele ekipe dale velik doprinos odličnim rezultatima. Podravka je već osigurala domaći naslov, dok je u Europskoj ligi prošla u četvrtfinale gdje je u ožujku čeka rumunjska Dunarea.

‘‘S obzirom na njezinu ambicioznost, fokus i maksimalnu posvećenost profesionalnim ciljevima, nema sumnje da će Lucija nastaviti s odličnom formom i u nadolazećim sezonama‘‘, ističe se u objavi koprivničkoga kluba.

Linker
16. svibanj 2024 16:57