REUTERS/Damir Sagolj
PA OPROSTI SE VIŠE!

NAŠI SE VEĆ HVATAJU ZA GLAVU Nitko nas kao Omeyer nije toliko puta zavio u crno, a sad stiže braniti na Euro i to samo protiv Hrvatske!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2017. 12:05

Thierry Omeyer godinama je izluđivao naše rukometaše koji su nekoliko puta gubili odličja zbog njegovih obrana. Slavni francuski golman još se u lipnju oprostio od francuske reprezentacije, no unatoč svemu nalazi se na popisu igrača Francuske za Europsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Francuski izbornik Didier Dinart, također jedan od Francuza zbog kojih smo, dok je još igrao, gubili odličja, stavio je svog nekadašnjeg suigrača na širi popis od 28 igrača.

Omeyer neće biti na pripremama s reprezentacijom, već odlazi ne već rezervirani odmor, ali će zato biti spreman u slučaju poziva za drugi dio prvenstva. Spreman je 41-godišnji Titi pomoći svom prijatelju Dinartu u slučaju ozljede nekog od golmana, ili pak samo lošije forme, no najvjerojatnije će se barem pojaviti u drugom krugu kada se naša skupina A križa s onom u kojoj je Francuska.

Ne bi, dakle, trebalo čuditi da se Omeyer pojavi na golu protiv Hrvatske, ili barem na klupi pa da se našim igračima 'skrati' ruka.

Linker
06. svibanj 2024 00:28