CROPIX
IGRAČKI KADAR

PROMJENE NA KLUPI PRVAKINJA Mrđen dao ostavku, kao mogući novi trener više se ne spominje Ivandija: Legendarna Petika kandidatkinja za trenericu

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 08. lipanj 2017. 16:19

Održana je sjednica Nadzornog odbora Podravke, na kojoj je bilo riječi o stručnom i igračkom kadru za sljedeću sezonu.

- Goran Mrđen više nije trener Podravke Vegete, on je pisanim putem dao ostavku, a Nadzorni odbor ju je prihvatio - izvijestila je direktorica Božica Palčić.

Šest trofeja

Mrđen je u četiri sezone osvojio šest trofeja, po tri naslova prvaka i pobjednika Kupa Hrvatske, dok je u prvoj godini, kad je preuzeo znatno oslabljenu ekipu, ostao praznih ruku.

- Hvala svima na suradnji, direktorici, tajnici, Nadzornom odboru, suradnicima iz stožera te igračicama. Nije sve bilo idealno, u četiri godine bilo je dosta turbulentno s dosta promjena, praktički smo svaki put kretali ispočetka, ali smo unatoč tome osvojili šest trofeja. Najviše žalim za dvije utakmice protiv Zvezde i Parisa, u kojima nam je nedostajao jedan gol za prolaz - rekao je Mrđen, kojem istječe i ugovorna obveza.

Na kraju sezone klub napuštaju Selena Milošević, Anamaria Gugić i Simona Hajduk, a ime novog trenera i sastav ekipe za sljedeću sezonu trebali bi biti poznati uskoro.

U odnosu na prijašnje neslužbene kalkulacije čini se da je otpao Silvio Ivandija, a pojavilo se ime Snježane Petike, koja uspješno vodi drugu ekipu.

Sljedećeg tjedna očekuje se i sastanak gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića i predsjednika Podravkine Uprave Marina Pucara, koji će kao predstavnici većinskog vlasnika i glavnog sponzora razmotriti stavove o budućnosti kluba.

Gorak okus iz Zagreba

- Ostvarili smo dva postavljena cilja osvajanjem prvenstva i Kupa, no, nismo dočekali proljeće u Europi. U kvalifikacijama za EHF kup dobili smo jakog suparnika, Bietigheim je igrao u finalu tog natjecanja te je osvojio Njemačko prvenstvo bez poraza. Ostao je i gorak okus s posljednje utakmice u Zagrebu, bila bih puno zadovoljnija i sretnija da smo odigrali kako se od nas očekuje, da smo pobijedili Lokomotivu i završili sezonu s dobrim dojmom - rekla je direktorica Palčić.

Linker
10. svibanj 2024 14:37