Alex Grimm/Bongarts/Getty Images / Bongarts/Getty Images
DRAMATIČAN RASPLET

VIDEO: ČUPIĆ BACIO U TRANS CIJELO SKOPLJE Pogledajte urnebesnu reakciju makedonskog komentatora, hrvatski junak otkrio detalje pobjedničke akcije

Skoplje je u transu nakon Vardarovog osvajanja Lige prvaka. Ivan Čupić zabio je sa sirenom Omeyeru za 24:23 pobjedu protiv PSG-a i erupciju oduševljenja makedonskih navijača i komentatora
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 05. lipanj 2017. 11:45

Ne brojite sekunde, Vardar ima besprijekorne hrvatske satove, napisano je na jednom makedonskom portalu. Skoplje je u transu, nije rijetka pojava, ali ovaj puta s pravim razlogom. Vardar je rukometni prvak Europe, a Ivan Čupić njihov junak.

- Ova titula traje već deset mjeseci, zaslužila ju je momčad i svi koji su s nama na bilo koji način. Pokazali smo da imamo nešto. Možda nismo igrali lijepo kako znamo, ali smo napravili posao. Na početku sezone netko bi teško povjerovao, ali…

O golu Omeyeru kao da ga je zabio Pelisteru.

- Bio je dogovor višak na mene, ispalo je kako je ispalo i to je to. Ljudi slave, i nek’ slave, ne samo danas.

Idemo dalje…


vrd-prvak

- Nadali smo se naslovu, nismo iznenađeni, jer došli smo pobijediti. Pokazali smo karakter, a obrana je bila ključ uspjeha – kaže nakon finala naš Luka Cindrić.

Padale su velike riječi…

- Vardar je prerastao u jednu veliku momčad i ovaj naslov je rezultat toga. Pokazali smo istinsku veličinu, sve smo osvojili ove sezone, tome ne treba dodatak - zaključak je Igora Karačića.

A MVP završnice Šterbik, kojem je ovo četvrti naslov prvaka Europe, nakon tri u Ciudadu, kaže:

- Želim se ponovo vratiti u Koln, zašto ne. Odlučio sam nastaviti karijeru. Mislim da smo zaslužili, cijelu sezonu smo dobri, osvojili smo sve što se moglo. Ovo je bila kruna.

I na kraju svega skromni majstor s klupe Raul, najbolji trener Europe s razlogom.

- Nemam puno za reći, osim - moji igrači su najbolji na svijetu. I da ovu pobjedu posvećujem svom najboljem prijatelju Joti Gonzalezu i njegovoj obitelji.

Inače, Jota je trener španjolske La Rioje.

Makedonski televizijski komentator u deliriju je popratio Čupićev pobjednički gol. 'GOOOOOOL', orilo se eterom. 'GOOOOOOL za europsku titulu. Kakva pobjeda. Epski, ajde i mi konačno da se radujemo ovakvom trofeju', zborio je nabrijani komentator.

Linker
28. travanj 2024 16:21