Ranko Šuvar / Hanza media
ZAVRŠILI NA POLICIJI

SKANDAL NA SVEUČILIŠNIM IGRAMA U ZAGREBU Goli i pijani litavski košarkaši upali curama pod tuš!

Piše: Zlatko KarloObjavljeno: 18. srpanj 2016. 10:42

U košarkaškim krugovima poznata je priča o litavskoj braći Kšyštofu i Darjušu Lavrinoviču, koji su odležali dvogodišnju kaznu zatvora jer su nakon seksualnog odnosa sa stanovitom Natalijom optuženi za silovanje.

Natalija se kasnije udala za Darjusa, da situacija bude zanimljivija, kako bi dokazala da je svjesno pristala na seksualni odnos, no, sud nije imao razumijevanja. Braća su svaki dan igrali košarku jedan protiv drugog i nakon što su izašli iz zatvora izrasli su u vrhunske košarkaše.

Slična litavska priča dogodila se ovog vikenda u prostorima Studentskog doma na Savi, gdje su smješteni svi sudionici Europskih sveučilišnih igara. Dva litavska košarkaša su se malo zaigrali, prije toga su i malo popili, pa su goli upali u kupaonicu u kojoj su se neke djevojke baš tuširale. Cure su ih izbacile i prijavile, a momci su privedeni u policiju na razgovor zbog uznemiravanja, ali i odmah nakon toga pušteni.

Litavski sveučilišni savez tu je odmah reagirao, izbacivši obojicu iz momčadi, ali i iz Doma, smjestivši ih u hotel do odlaska prvim zrakoplovom kući, na čemu su im u Organizacijskom odboru ESI-a uputili riječi zahvale.

Linker
28. travanj 2024 02:09