Ivica i Janica u Lepoglavi

 Privatna Arhiva
POSJETILI ZATVORENIKE

Kostelići bili u zatvoru u Lepoglavi, Ivica i zasvirao u stilu Johnnyja Casha: ‘Jedinstveno iskustvo!‘

‘Bilo je zanimljivo podijeliti misli, emocije, sumnje i humor‘, komentirao je Ivica
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 03. veljača 2023. 15:31

Najbolji hrvatski skijaši svih vremena Janica i Ivica Kostelić posjetili su zatvorenike Kaznionice Lepoglava s kojima su podijelili svoja sportska i životna iskustva te odgovarali na njihova pitanja. Janica i Ivica su se tako priključili brojnim sportašima koji su ranije gostovali u Lepoglavi u sklopu druženja koja organizira boksač Stjepan Božić.

Ivica je na kraju i zasvirao zatvorenicima, a o svemu je izvijestio i na društvenim mrežama u tekstu pod naslovom Lepoglava Prison Blues što je, dakako, aluzija na hit Folsom Prison Blues legendarnog Johnnyja Casha koji je često održavao svirke po zatvorima.

- Jedinstveno iskustvo! Janica i ja posjetili smo strogo čuvani državni zatvor u Lepoglavi kako bismo govorili pred vrlo posebnom skupinom. Bilo je zanimljivo podijeliti misli, emocije, sumnje i humor. Po uzoru na velikog Johnnyja Casha, svirao sam i gitaru i pritom sam se prisjetio da smo svi nekad bili djeca...Hvala Stjepanu Božiću i Upravi Lepoglave na pozivu i gostoprimstvu, napisao je Ivica.

image

Ivica i Janica u Lepoglavi

Privatna Arhiva

image

Ivica i Janica u Lepoglavi

Privatna Arhiva

Linker
12. svibanj 2024 01:39