#SPORTAŠIZAZAGREB

'TAJ RAZORAN ZVUK PAMTIT ĆU DO KRAJA ŽIVOTA, NAJVIŠE SAM BRINUO ZA SUPRUGU I BEBU U RODILIŠTU' Naši slavni sportaši o potresu i velikoj akciji pomoći

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2020. 22:49

Snažan potres koji je prije 12 dana pogodio glavni hrvatski grad nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa tako ni velike hrvatske sportašice i sportaše.

Veliku akciju pomoć za ljude koji su u potresu ostali bez svojih domova pokrenula je Blanka Vlašić, njezin poziv odmah je prihvatila Iva Majoli i sada zajednički prikupljaju sredstva za pomoć.

U petak je na svom službenom Facebook profilu Blanka Vlašić objavila video u kojem se sportašice i sportaši prisjećaju nedjeljnog jutra koje neće zaboraviti do kraja života: - Nije mi bilo lako vidjeti moj grad u ruševinama, a najviše sam se zabrinuo zbog supruge i tek rođenog djeteta koji su bili u rodilištu, rekao je Ivica Kostelić.

Bol, Brac, 110617.
Egzibicijski mec izmedju Ive Majoli i Martine Hingis prije finala Croatia Bol opena.
Na fotografiji: Iva Majoli.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Cizmic / HANZA MEDIA
Iva Majoli

- Taj razorni zvuk pamtit ću do kraja života, priznala je Ivana Brkljačić, a u videu su svoja sjećanja na veliku prirodnu nepogodu, kao i poziv svim sportašima i građanima diljem Hrvatske i svijeta da pomognu, podijelili i Iva Majoli te naš vaterpolist Ivan Buljubašić.

Pogledajte video:

Kliknite dolje ako želite i Vi pomoći žrtvama potresa:

Linker
28. svibanj 2024 08:20