Emilio Andreoli/Getty Images
PIŠE GAZZETTA

STIGAO TRENUTAK ISTINE ZA PERIŠIĆA I BROZOVIĆA Talijani otkrivaju: Trener započeo odlučujuće razgovore s hrvatskim dvojcem, odlučit će jedan detalj!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. srpanj 2017. 14:13

Ivan Perišić i Marcelo Brozović svakodnevno ili gotovo svakodnevno krase naslovnicu talijanske Gazzette dello Sport.

Dakako, razlog je potencijalni odlazak hrvatskog dvojca iz Intera. Za obojicu je zagrizao Manchester United, a posebno se intenzivno u tom kontekstu spominje Perišić.

Iznimka nije ni današnje naslovnice Gazzette na kojem stoji: 'Spalletti započeo razgovore s Perišićem i Brozovićem'.

Gazzetta piše kako novi Interov trener Luciano Spalletti 'želi 100 posto motivirane igrače za sljedeću sezonu' i kako je sinoć razgovarao s Perišićem kojeg je privukao zov Manchester Uniteda. Ukoliko od igrača ne dobije povratnu informaciju da grizu 100% za klub, neće inzistirati na njihovom ostanku.

Nerazzurri za prodaju traže 55 milijuna eura, dok je Manchester United navodno spreman ponuditi 50 milijuna. Razlika i nije tako velika, ali Spalletti Perišića ne želi prodati, kako je nedavno i sam naglasio.

"Stalno se govori o Perišiću i njegovom odlasku u Manchester, međutim prvo moramo razgovarati. Ja računam na njega, no moram i njega saslušati. Moram saznati koje su njegove namjere. Premda ne bi želio da mi kaže 'želim otići'," kazao je Spalletti.

Linker
18. svibanj 2024 14:34