CROPIX
SADA SVI ZNAJU ŠTO IH ČEKA

STIGAO U ZAGREB I ODMAH ZAVRŠIO 'NA APARATIMA' Dinamova zvijezda čak osam sati provela na liječničkim pregledima!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. siječanj 2017. 12:34

Do sinoć iza 19 sati Marcos Guilherme još nije riješio sve formalnosti. Naime, 21-godišnji Brazilac cijeli je dan proveo na liječničkom pregledu. Bio je na promatranju više od osam sati.

Čudno? Pa i nije, kada znamo da Dinamova liječnička služba malo toga prepušta slučaju, opekli su se Modri u povijesti nekoliko puta, pa sad pušu i na hladno. Sjećamo se kad je iz Njemačke trebao doći Ferhan Hasani, sve je bilo dogovoreno i riješeno, ali je taj igrač pao na temeljitom liječničkom pregledu.

Pokazalo se da ima velikih problema s mišićima, da su u Dinamu radili samo “klasični” pregled, kupili bi mačka u vreći, ne bi znali da ima ikakvih problema. Zato su u posljednje vrijeme ti “formalni” pregledi temeljiti i dugački, provjerava se svaka košćica i svako mišićno vlakno u tijelu.


Marcos Guilherme - Goals & Skills - Atlético...

Sve to sinoć su u jednoj zagrebačkoj poliklinici radili i Brazilcu, ne sumnjamo da mu nije bilo lako, da je poslije svega bio umoran. A pravi ga fizički napori tek čekaju. Jer, danas će valjda, napokon, biti u zrakoplovu za Tursku i priključiti se treninzima Ivajla Peteva. Vjerujemo da je Guilherme u dobroj fizičkoj snazi, da mu neće trebati dugo da uđe u formu. Zbog tih medicinskih obveza nije stigao pogledati jučerašnju Dinamovu utakmicu protiv Poljaka.

 Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX

Zanimljivo, zabila su dvojica, Olmo i Šitum, koji pretendiraju na krilne pozicije gdje bi trebao igrati i Marcos. Bez obzira što nema Fernandesa, konkurencija je velika, gleda se svaki detalj, stoga dodatno ne čudi što je Guilherme toliko dugo bio na aparatima. Uostalom, neka i svaki igrač koji će u budućnosti dolaziti u Dinamo zna što ga čeka prije potpisa ugovora.

Linker
18. svibanj 2024 12:20