Marco Luzzani / Getty Images
OBNOVILI ZANIMANJE

SVI PRIČAJU O PERIŠIĆU, ALI INTER BI MOGAO NAPUSTITI I DRUGI HRVAT Wenger ponovno želi dovesti Brozovića? Topnici spremni platiti i do 25 mil. eura

 
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. srpanj 2017. 12:32

O odlasku Ivana Perišiča iz redova Intera priča se već mjesecima. Mourinho će navodno učiniti sve kako bi doveo ovog sjajnog hrvatskog reprezentativca na Old Trafford, a li u cijeloj priči postoji samo jedan problem, a to je vidina odštete koju Talijani traže za Hrvata.

Naime, United nudi oko 45 milijuna eura, dok sa San Sira traže minimalno 55 milijuna. Ostaje za vidjeti kako će se sve završiti, ali prema novim infomrmacijama stranih medija, izgleda kako bi i Marcelo Brozović uskoro mogao napustiti Inter.

Naime, ovaj veznjak je i prošlog ljeta bio na meti nekkoliko europskih kllubova uključujući i Arsenal koji je sada prema napisima s Otoka obnovio zanimanje.

Zbog lošeg odnosa sa čelnicima i navijačima kluba, odlazak Brozovića sigurno ne bi bio pretjerano iznenađenje. Topnici su spremni platiti oko 25 milijuna eura, a mediji u Italiji ističi kako se Inter neće mnogo cjenkati što se tiče Brozovića.

Linker
28. travanj 2024 15:35