Screenshot/Twitter
DESECI MILIJUNA EURA

SVI SU SAD LUDI ZA VATRENIMA Ako bi se sada svi prodali kako žele, okrenulo bi se nevjerojatnih 150 milijuna eura!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 09. lipanj 2017. 10:17

Vatreni su nepuna tri dana proveli u hotelu Golfer, osigurani kao Donald Trump na Bliskom istoku. Jedan zaštitar ispred hotela, drugi na recepciji, tu je negdje povjerenik za “mir u kući“ Miroslav Marković, a vidjeli smo i Zorana Cvrka. Nije Euro, nema najava napada terorista, jedino ako se pred hotelom pojavi kakav nepoćudnik s akreditacijom “Press”. No, ni takvi više ne dolaze. Dečki iz securityja su se baš dosađivali…

U totalnoj izolaciji Sv. Martin na Muri natrčat ćete na Vidu i Šimunića u šetnji, na Brozovića i Jedvaja kako se nadmeću u pikadu u pubu Potkova, na Bradarića na telefonu, valja pita: “Halo, hoće li ta Bologna ili neće?”

Mnoge kombinacije

Kad se zanimate razgovaraju li o transferima, redom će ponavljati: “Ne, ma kakvi, koncentrirani smo samo na reprezentaciju i Island.” Ali o tome im ne ovisi samo karijera nego i egzistencija, i kao što čovjeku koji je u dugovima, mjesec dana pred deložaciju iz kuće ne bismo vjerovali da ne misli kako je spasiti, nego samo na posao toga dana, nemoguće je da se igrači ne čuju s agentima i ne kombiniraju.

Ovdje je čak 13 nogometaša koji bi rado unovčili noge bolje nego dosad, kad se vrate s Islanda čeka ih zanimljivo ljeto. Lako je spokojnima koje nadolazeći prijelazni rok ozbiljno ne intrigira: Danijel Subašić, Dominik Livaković, Dejan Lovren, Tin Jedvaj, Matej Mitrović, Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marko Rog i Mario Mandžukić.

Ostatak društva misli zavrtjeti čak 150 milijuna eura, toliko žele naplatiti samo odštete za svoje noge, ali bojimo se da će se nekima izjaloviti. Ante Čačić samo mudro traži da odrade što treba u akciji nacionalne vrste, a ostalo - njihova je stvar.

Totalni preokret je aktualan kod Ivana Perišića, ali s tim nismo išli u prvu rečenicu samo zato što je prijelazni rok prevrtljiv kao vrijeme u proljeće. Luciano Spalletti, trener koji je s Romom uzeo drugo mjesto, potpisao je za Inter i u utorak navečer otputovao u Kinu staviti vlasnicima na stol koga želi u ekipi.

Na tom popisu u rubrici “obvezno zadržati” stoji i Perišićevo ime. Board Interovih direktora glasi: Ren Jun, Mi Xin, Liu Jun, Yang Yang, Zhang Kangyang, Gong Zhenyu, Erick Thohir, Handy Soetedjo i Nicola Volpi. Oni su najbogatiji Kinezi i poneki partner. Žele velike rezultate, ako podrže Spallettija i sportskog direktora Sabatinija, a upravo su ih doveli, ništa od prodaje. Jedina konkretna ponuda na stolu je od Man. Uniteda 40 milijuna eura, javlja se i PSG. No, Spalletti je suradnicima već naredio da nađu drugu varijantu kako namaknuti sredstva da se ostane unutar financijskog fair playa, na tom papiru su transferi Brozovića, Murilla, Banege, Ranocchije

Vatreni koji ne mijenjaju adrese

Danijel Subašić

Dominik Livaković

Dejan Lovren

Tin Jedvaj

Matej Mitrović

Luka Modrić

Mateo Kovačić

Marko Rog

Mario Mandžukić

Lovre Kalinić

Ivan Santini

------------------------------------------------------------------

Vatreni koji bi mogli promijeniti adrese

Ivan Perišić

Nikola Kalinić

Milan Badelj

Domagoj Vida

Marcelo Brozović

Mario Pašalić

Josip Pivarić

Marko Lešković

Filip Bradarić

Franko Andrijašević

Duje Čop

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Linker
19. svibanj 2024 07:20