Ivo Karlović
 Dan Hamilton-USA TODAY Sports
KAKAV 'AS'

ARGENTINCI, NEKA VAS BUDE STRAH Dr. Ivo i dalje melje: Karlović otpuhao Janka Tipsarevića za četvrtfinale Tokija

Piše: HinaObjavljeno: 06. listopad 2016. 12:54

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale teniskog ATP turnira u Tokiju svladavši sa 7-6(9) 7-6(5) srpskog tenisača Janka Tipsarevića.

U izjednačenom meču, koji je trajao sat i 48 minuta, naš je tenisač servirao 24 asa,a Tipsarević pet. Karlović je spasio tri od četiri break lopte i osvojio je 79 posto poena na prvom servisu. Karlović je osvojio 83 od ukupno 163 poena poena u meču, a Tipsarević 80.

Ovo je bio treći međusobni ogled Karlovića, koji je sedmi nositelj na ovom turniru i Tipsarevića, 173. na ATP ljestvici, i druga pobjeda našeg tenisača.

Jul 28, 2016; Toronto, Ontario, Canada;  Ivo Karlovic of Croatia reacts after winning a point against Grigor Dimitrov of Bulgaria on day four of the Rogers Cup tennis tournament at Aviva Centre. Dimitrov won 6-3, 6-4. Mandatory Credit: Dan Hamilton-USA TODAY Sports - RTSK5VN
Dan Hamilton-USA TODAY Sports
Ivo Karlović

U četvrtfinalu će Karlović igrati protiv drugog nositelja i osmog tenisača svijeta Francuza Gaela Monfilsa s kojim je do sada igrao pet puta, a slavio dva puta. Zadnji put su Karlović i Monfils igrali ove godine u Washingtonu gdje je Francuz bio bolji.

Linker
27. travanj 2024 12:45