Makarska Open

 KEVIN CLéMENT
SPEKTAKL NA OBALI

Lukas, Ćirić Bagarić i Marčinko zaigrat će na WTA Makarska Openu, organizatori najavili bogat zabavni program

Prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe, a nastupaju Frajle, Cambi., Petar Dragojević…
Piše: PROMOObjavljeno: 09. svibanj 2024. 10:08

Još nas nepunih mjesec dana dijeli od najpoznatijeg ženskog teniskog turnira u regiji. WTA Makarska Open hosted by Valamar održava se od 3. do 9. lipnja Makarskoj, to je njegovo 18. izdanje u Hrvatskoj, treće u gradu pod Biokovom, a organizatori ponovo najavljuju sjajan zabavni program.

Sve počinje u Tenis centru koncertom Petra Dragojevića 3. lipnja od 20.30 sati. Tijekom teniskog tjedna publiku će u sportskim pauzama zabavljati DJ-evi, dok su jedan od najjačih aduta ovogodišnjeg zabavnog dijela WTA Makarska Opena popularne Frajle. One će koncertom 7. lipnja od 21 sat na pozornici Tenis centra ljubitelje sporta i glazbe uvesti u vikend polufinala i finala. U Makarsku su i ove godine dolazak najavili i veliki prijatelji turnira grupa Cambi., čiji je nastup najavljen za subotu 8. lipnja.

Nagradne igre, sportske radionice, zabavan Kids Day 6. lipnja koji će ponovo okupiti klince i roditelje, uz jedinstvene plaže i dalmatinski ambijent razlog su više da početak lipnja provedete u Makarskoj.

image

Makarska Open

KEVIN CLéMENT

Ovim gradom oduševljene su i tenisačice koje rado igraju na WTA Makarska Openu hosted by Valamar, a iza kulisa Tenis centra opuštat će se u atraktivnom DALMACIJA [PLACESHOTELU] by Valamar.

„Organizacijom i podrškom brojnim manifestacijama Valamar kontinuirano pridonosi razvoju turizma te na taj način razvija destinacije u kojima posluje. Posebno mi je drago kad možemo podržati sportske događaje poput WTA Makarska Open turnira koji će i ove godine privući svjetsku tenisku elitu i globalnu pažnju medija. Zahvaljujući našem partnerstvu, obnovljen je i lokalni Tenis centar Makarska koji radi tijekom cijele godine te obogaćuje sportske sadržaje i aktivnosti koje su otvorene svim građanima u Makarskoj", rekao je Davor Brenko, viši potpredsjednik za prodaju i marketing u Valamar Rivieri.

Treća wild karta hrvatskoj tenisačici Petri Marčinko

„Uz dobru zabavu i ove godine očekuje nas vrhunski sportski spektakl. Sportski dio programa započinje izvlačenjem ždrijeba, 3. lipnja u 15 sati u našem Tenis centru od kojeg smo napravili najljepšu sportsku oazu. U njoj će svi posjetitelji zasigurno uživati u hladu borovine, prvi red uz more“, poručuje direktor turnira Feliks Lukas koji je uz Tenu Lukas i Luciju Ćirć Bagrarić, treću wild kartu dodijelio Petri Marčinko, nekadašnjoj prvoj juniorki svijeta, trenutno 218. tenisačici WTA ljestvice. Lukasu je iz središta WTA organizacije stiglo i pismo podrške.

image

Petra Marčinko

KEVIN CLéMENT

„Kao globalni lider u ženskom sportu, WTA organizacija ponosna je što još jednom može pokazati najbolje od ženskog tenisa u predivnom ambijentu grada Makarske. U sklopu WTA 125 serije, Makarska Open, pruža vrijednu priliku za natjecanje na međunarodnoj pozornici, dovodeći etablirane WTA igračice iz cijeloga svijeta, ali i pružajući mladim priliku za napredovanje do najvišeg ranga. Želio bih se zahvaliti svim partnerima, djelatnicima i volonterima koji kontinuirano podižu ljestvicu u kvaliteti, kako na teniskim terenima, tako i u zabavnom dijelu turnira, ali i našoj zajedničkoj misiji zagovaranja ženskog sporta“, napisao je Steve Simon, glavni izvršni direktor WTA teniske organizacije.

Želite li biti dio ovog spektakla ulaznicu možete kupiti online po promotivnim cijenama i na taj način podržati dalmatinske sportaše s invaliditetom u humanitarnoj akciji, jer ove godine sav prihod od prodaje ulaznica ide Parasportskom savezu Splitsko-dalmatinske županije.

Linker
09. svibanj 2024 10:09