CROPIX
FORMULA ZA POBJEDU

HRVATI VEĆ SMIŠLJAJU ŠTO ĆE OBRIJATI AKO OSVOJE DAVIS CUP Dr. Ivo poručio: Za Del Potra sam pripremio intenzivnu terapiju

Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 24. studeni 2016. 19:50

Kada Marin Čilić odradi “satnicu” za petak, Ivu Karlovića dočekat će ovacije Arene. Hrvatski “džoker zovi”, za čiji povratak su se založili svi osim možda predsjednice i nadbiskupa, zaigrat će u svojem gradu nakon gotovo dvije godine.

Protiv Del Potra ima omjer 1-4, ali sve brojke postat će nevažne kada se danas nađu oči u oči. Doktora Ivu smo upitali kakvu je terapiju pripremio za najboljeg Argentinca.

- Intenzivnu, jaku, s dosta asova, iako će im se on probati izmigoljiti…

Formula za pobjedu je poznata: bit će agresivan i izbjegavati ulaske u duge izmjene.

- Bit će jako težak meč, ali nadam se da ću iskoristiti svoje šanse. Del Potro je bio nevjerojatan ove godine, pogotovo na Olimpijskim igrama i u Stockholmu, ali i ja sam imao prilično dobru sezonu.

Karlović je ponovio da “nije mogao odbiti poziv za finale” i priznao da bi mu ovaj Davis Cup bio draži od onog koji je osvojio 2005.

- Prvi i najveći razlog je što igram u rodnom gradu. Tu su svi ljudi koje znam i volim. Imam dosta godina i zbog toga ni fizički ni psihički neće biti jednostavno, ali i na Roland Garrosu i US Openu sam uspio izdržati duge mečeve.

Kolegica je uočila da svi hrvatski igrači, plus izbornik, puštaju brade, i upitala hoće li se u slučaju pobjede obrijati. Odgovor je ponudio Krajan.

- Dali ste nam ideju, razmislit ćemo. Sigurno je lakše obrijati brade nego se ošišati.

OVAJ SADRŽAJ VAM OMOGUĆAVA VARTEKS

Linker
04. svibanj 2024 18:21