Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media
HRVATSKI JUNACI

KUMOVI OTKLJUČALI VRATA DVORANE TENISKIH KRALJEVA Dodig kroz suze: 'Ovo sam doživio prvi put u životu i vjerojatno više neću'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. studeni 2016. 19:27

Marin Čilić i Ivan Dodig otključali su vrata dvorane teniskih kraljeva. Hrvatska u finalu Davis Cupa vodi 2-1. Još samo jedan korak u Areni, a dvije meč-lopte. Pred nama je, nadamo se, povijesna nedjelja.

Zar smo uopće trebali sumnjati u „Team Međugorje“? Nakon svega što su kumovi pokazali ove sezone, parovi su morali biti hrvatski adut. Kada je Marin Čilić potvrdio da je spreman na puno radno vrijemo, Željko Krajan imao je samo jednu opciju. I pogodio, peti put zaredom. Čilić i Dodig pobijedili su Del Potra i Mayera 7-6(2), 7-6(4), 6-3 i gurnuli Argentinu na rub ponora.

- Ovo sam doživio prvi put u životu i vjerojatno više neću. Hvala vam. Da nije bilo ovakvih navijača, bilo bi puno teže. Promukao sam od vikanja, ali dođite sutra i bodrite Marina- rekao je Dodig na terenu i izazvao prolom ovacija pune Arene, a Čilić je dodao da je ovo 'pobjeda za sve nas', pa nastavio:

- Hvala svima na podršci, ovo je bilo nevjerojatno. Sutra je težak i ključan dan, ali uz ovakvu publiku. Pokušat ću protiv Del Potra iskoristiti atmosferu na najbolji mogući način. Znamo se dobro, ali ovo je drugačija situacija.

OVAJ SADRŽAJ VAM OMOGUĆAVA VARTEKS

Linker
28. travanj 2024 11:51