DAVID GRAY Afp
KAKAV KAOS

Video: Totalni skandal u Melbourneu! Žestoka svađa Talijana, padale teške riječi, umalo se i potukli

U jednom su se trenutku jedan drugome unijeli u lice. Tada je morao intervenirati i supervizor
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2021. 13:27

Talijani Fabio Fognini i Salvatore Caruso odigrali su nevjerojatan meč u kojem je prava drama odigrana u tie-breaku petog seta gdje je iskusniji od dvojice, Fognini, u konačnici odnio pobjedu 14:12. Fognini je slavio sa 7:6, 6:2, 2:6, 6:3, 7:6 i tako izborio okršaj protiv Australca Alexa de Minaura u idućem kolu Australian Opena.

Ipak, osim sjajnog meča pamtit će se i ono što je uslijedilo nakon istog. Naime, nakon završetka meča došlo je do ozbiljne svađe izmađu dvojca, a u jednom su se trenutku jedan drugome unijeli u lice. Tada je morao intervenirati i supervizor kako bi spriječio i eventualnu tučnjavu i još veći skandal.

I za vrijeme samog meča bilo je dosta tenzija između Fogninija i Carusa. Obojica igrača tražila su medicinski timeout, a u jednom trenutku je Caruso ostao ležati na betonu, pa je pritrčao i Fognini da vidi je li s njim sve u redu.

Očigledno je Caruso imao neku zamjerku na ponašanje Fogninija, pa je već na mreži nakon pozdrava započeo raspravu s njim i prijetio mu prstom. Inače temperamentni Fognini, koji je i u prošlosti znao raditi skandale na turnirima, mu nije ostao dužan, ustao je sa stolice i krenuo prema njemu kako bi razjasnili neke stvari.

Linker
11. svibanj 2024 19:34