Foto: Branimir Boban / CROPIX
U PLANU VELIKA FEŠTA

TATA ČILIĆ ODUŠEVLJEN MARINOVIM USPJEHOM NA WIMBLEDONU, PRIPREMA SE TEREN ZA VELIKO FINALE 'Marin se malo zapetljao, ali je pokazao tko je bolji'

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 14. srpanj 2017. 15:04

Zdenko Čilić, tata našeg najboljeg tenisača, javio nam se veselim glasom iz Međugorja. Oko njega je bila buka, gužva, čuli su se mnogi glasovi:

- Čuješ kakvo je raspoloženje?

Čujemo, čujemo...

- Ja sam super, kako bih mogao biti nego super. Što se meča tiče, u početku je bilo malo povuci-potegni, trebalo mu je vremena da se opusti i zaigra kako on to zna. Možda se zapetljao u taktiku, možda mu je bila puna glava od priprema za meč. Tko će znati, ja samo nagađam. Kao da se u svemu tome pogubio, iako se mora priznati da je Müller u prvom setu bio fantastičan, servisi su mu bili nedodirljivi.

Zdenko Čilić smatra da je drugi set odlučio pobjednika.

- Tu je bilo gusto, Marin je izvukao tri break-lopte, dobio taj napeti tie-break. Nakon toga nije bilo dvojbe tko je bolji. Mogao je pobijediti u četiri seta, imao je dosta prilika, ali nema veze.

Zdenko neće u London kako god Marin prošao u polufinalu, tamo će se uputiti dobar dio obitelji Čilić, ali on ostaje u Međugorju.

- Ja sam bio u Parizu, sada je red na neke druge da odu u London. Oni tamo nešto organiziraju, ja nisam upućen. Fešta je.

Prođe li Marin Querreya, moglo bi se kao 2014. kad je igrao finale US Opena prirediti gledanje finala na divovskom ekranu ispred obiteljske kuće.

- Naravno, to nam je u planu, samo neka u petak sve prođe kako treba.

Linker
03. svibanj 2024 23:27