REUTERS/Jason Reed / REUTERS
IMA LI KRAJA

AUSTRALAC HRVATSKIH KORIJENA ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE NOVIM SKANDALOZNIM POTEZOM 'On je sramota za sport, izbacite ga'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2017. 17:16

Australski tenisač hrvatskih korijena Bernard Tomić ponovno se našao u centru pažnje nakon što je novim skandaloznim potezom ostavio svijet tenisa u čudu.

Naime, Tomić je predao susret Amerikancu Donaldu Youngu nakon što je izgubio tie-break prvog seta 7:5. U pitanju nije bila nikakva ozbiljna ozljeda obzirom kako je Australac kao glavni razlog povlačenja naveo iscrpljenost koju je izazvala 'nesnosna' vrućina. Valja napoemnuti kako je u tom trentku temperatura u zraku bila 27 stupnjeva.

Zaljubljenici u tenis bi mu možda čak i oprostili ovakav potez, ali zanimljivo da se Tomić na teren vratio samo nekoliko sati kasnije u meču parova i time izazvao čitav niz komentara na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da Tomić izaziva bijes u svijetu tenisa. Slično je napravio na turniru u Delray Beachu, gdje doduše nije predao meč Steveu Darcisu, ali je nakon što je dobio prvi set sa 6:3, počeo djelovati posve bezvoljno na terenu i Belgijanac je s lakoćom dobio preostala dva seta sa 6:1, 6:4. Nije trčao na loptice i bezvoljno je odigravao poene.

Linker
30. travanj 2024 20:21