Rafael Nadal i Andy Roddick

 NICK LAHAM/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
ZAMKA ZA SUPARNIKE?

Bivši svjetski broj jedan optužio Nadala za stare trikove i laganje: ‘Ne vjerujem mu, uvijek govori isto‘

Španjolac je upitan za Roland Garros zbog problema s ozljedama, ali Roddick mu ne vjeruje
Piše: SNObjavljeno: 07. svibanj 2024. 21:16

Nakon što je propustio prethodna četiri Grand Slam turnira, Rafael Nadal u travnju se ponovno vratio na zemlju. Španjolski tenisač odigrao je dva meča u Barceloni, kada ga je zaustavio Alex de Minaur, dok je u Madridu poražen u osmini finala od Jirija Lehečke.

No, kada je riječ o Nadalu, teniska javnost već duže vrijeme nagađa hoće li on zaigrati na Roland Garrosu, turniru kojega je osvojio rekordnih 14 puta, a zadnji trofej u Parizu digao je prije dvije godine.

Nastup mu je upitan zbog problema s ozljedama, ali Andy Roddick - bivši svjetski broj jedan i osvajač US Opena iz 2003. - smatra da Nadal ne govori istinu u izjavama.

- Na početku turnira u Madridu govorio je "Ako se budem osjećao fizički ovako kao što se osjećam sad, ne znam hoću li igrati na Roland Garrosu. Ne vjerujem u to, mislim da je on majstor u izjavama u kojima daje mala obećanja, a onda isporučuje velike rezultate. Na vrhuncu njegove karijere, ulazio bi u prvu rundu Roland Garrosa protiv, recimo, 70. igrača svijeta i govorio bi: "Ne znam, ovaj meč može otići na obje strane" - prepričao je 41-godišnji Amerikanac u podcastu "Served with Andy Roddick" i nastavio.

- Ne vjerujem u to. Iskreno mislim da uvijek ide sa sigurnim izjavama: "Ovo bi moglo poći po zlu, potrudit ću se da to ne bude tako i dat ću sve od sebe" - rekao je Roddick.

Linker
07. svibanj 2024 21:18