Twitter
TRANSFER SVIH TRANSFERA

TO VIŠE NIJE SAMO NOGOMETNI REKORD, LUDILO POPRIMA NOVE OBRISE Realu 200 milijuna eura, a najtraženijem igraču svijeta - 120 milijuna godišnje plaće!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. lipanj 2017. 11:28

Nakon što je Cristiano Ronaldo u četvrtak svoj mogući odlazak iz Reala prokomentirao riječima 'ništa nije nemoguće', dan poslije stigao je konkretni odgovor iz Kine. Zapravo, najkonkretniji u povijesti nogometa, piše španjolski AS.

Po tvrdnjama uglednom španjolskog dnevnika, jedan, zasad neimenovani kikeski klub spreman je Realu platiti nevjerojatnih 200 milijuna eura odštete za Ronalda i ponuditi mu rekordna primanja u svijetu nogometa. Predstavnici kineskog kluba stižu na pregovore u Madrid sljedećeg tjedna, i Ronalda amisle očarati sa čak 120 milijuna eura godišnje plaće!

Jasno je da su spomenute brojke apsolutni rekordi u povijesti nogometa, što najbolje pokazuje i ova usporedba - Ronaldo bi u slučaju da se posao relizirao imao pet puta veću plaću nego što je ima sada, a postao bi inajbolje plaćeni sportaš svijeta.

Ugovor do 2021.

Ronaldo je u studenome prošle godine potpisao novi ugovor s Realom kojim se obvezao na vjernost do 2021., s tjednom zaradom od 420.000 eura u neto iznosu. Tako je postao ne samo najbolje plaćeni igrač Reala, već i najbolje plaćeni nogometaš na svijetu.

Linker
13. svibanj 2024 11:49