Reuters / Phil Noble / REUTERS
ON JE ČUDO PRIRODE

TRČI KAO NAVIJEN, PUCA OD SNAGE, A ZA STOL SJEDA OSAM PUTA DNEVNO U danu pojede dva tosta, slaninu, tjesteninu, dva velika sendviča s mesom...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2017. 21:10

Nogometaš Liverpoola Adam Lallana skrenuo je pažnju na sebe u posljednje vrijeme velikim pretrčanim dionicama tijekom utakmice. Protiv Manchester Cityja 12,88 km, a dva dana kasnije protiv Sunderlanda 13,22 km. Naravno da su se mnogi odmah upitali čime se hrani da ima toliku izdržljivost.

- Nakon utakmice protiv Cityja u svlačionici sam pojeo dva puna tanjura tjestenine, a kod kuće još jedan tanjur tjestenine i biftek - otkrio je Lallana, rekavši da je u te dvije utakmice izgubio 5000 kalorija. Zato i kaže da pretežno jede kaloričnu hranu, za razliku od voća koje rijetko konzumira. Jede osam puta dnevno, a u jednom danu pojede: dva tosta, žitarice i banane, pečenu slaninu i dva jaja u sendviču, pečenu piletinu u prepečenom kruhu, jogurt i proteinski shake, piletinu, testeninu i salatu, dva velika sendviča s mesom i jogurt, tanjur tjestenine i za kraj dana tjesteninu i biftek.

Linker
21. svibanj 2024 02:46