Paun Paunović/CROPIX
GOSTOVANJE KOD SPLITA

Tudor uoči trenerskog debija: Nazvali su me Edoardo Reja i Carlo Ancelotti i čestitali!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 03. svibanj 2013. 15:55

Moram priznati da ima malo nervoze prije prve utakmice na klupi Hajduka , ali to je pozitivna nervoza. Meni je nebitno to što imamo dobar skor sa Splitom ove sezone, tradicija nije važna u ovom susretu, svaka utakmica je za sebe, tu su dva suparnika, dvije odlične ekipa, nadam se jednoj dobroj utakmici s puno golova. Split je pri vrhu tablice, kada pogledate samo njihova imena vidite da ta momčad vrvi od kvalitete. Rebić je jedan enorman potencijal, tu su još Belle, Baraban, Erceg, imaju odlične igrače. Ne možemo od Hajduka očekivati neke ekstra promjene u ovih par dana, ali i ja sam znatiželjan da vidim koliko sam uspio prenijeti neke stvari na momčadi. Trudio sam se to raditi svaku minutu treninga i nadam se najboljem rezultatu - kazao je Tudor u najavi utakmice sa Splitom (subota, 19 sati Park mladeži), te otkrio kako je svlačionica reagirala na njegov dolazak:

- Povratna reakcija je fantastična, slušaju svaku riječ i svaka minuta treninga je odrađena na vrhunskom nivou. Mi moramo igrati kao Hajduk, moramo imati svoj stil, s igračima koje posjedujemo - pohvalivši se kako su ga već nazvali Edoardo Reja i Ancelotti na mu čestitaju, te kako će Andrijašević igrati od prve minute.

Antonio Milić je pak produžio ugovor s Hajdukom do 2015. godine, a predsjednik kluba Marin Brbić pohvalio se da je za dogovor bilo potrebno tek pet minuta.

- Ovo je poruka svima, Milić je rekao da želi ostvariti afirmaciju u vlastitom klubu, a tek onda ići dalje. Ovo znači da će Antonio ostati s nama najmanje još jednu sezonu, ne želimo ga prodavati na ljeto. Uvijek postoji mogućnost neke nemoralne ponude, ali želimo da on bude okosnica naše momčadi u budućnosti. Što se tiče ostalih igrača, sjest ćemo zajedno, ja, trener i ostatak struke i zauzet ćemo jedan čvrst stav po tom pitanju - odlučan je Brbić.

- Drago mi je što sam produžio ugovor, nadam se da ću svojim igrama i zalaganjem doprinijeti rezultatima i da ću osvojiti nešto. Meni najviše odgovara mjesto stopera i vjerujem da ću sada na tom mjestu pokazati mnogo više nego do sada. Nadam se da ću to brzo pokazati - kratko je komentirao i sam Milić.

Linker
03. svibanj 2024 11:35