Arda Turan u dresu turske reprezentacije.
 REUTERS/Eddie Keogh Livepic
UPERILI PRSTOM

TURCI PROZVALI NAJVEĆU ZVIJEZDU ZA DEBAKL Kako i kad će igrati kad stalno snima reklame

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. lipanj 2016. 19:45

Temperamentni i razočarani Turci su presudili. Najveći ljubimac, obožavani Arda Turan, od petka je najnepopularnija osoba u domovini. Španjolci su zabili treći gol, Arda je potom dobio loptu, a s tribina su spontano krenuli glasni zvižduci. I svaki put kad je dobio loptu, isto. Šokiran je ostao i Arda, šokirani su ostali i Španjolci, naravno, i Fatih Terim.

- Bez obzira na poraz i lošu igru ovo nitko nije zaslužio. Nije ni Arda. To se ne smije dogoditi. Jasno da smo potreseni nakon toga što se dogodilo, čitava momčad je pogođena - kazao je Terim, koji je potom izjavio:

- Možda su očekivanja od ove momčad bila previsoka!

Aktivni su bili navijači i na društvenim mrežama, optužuju Ardu da je glavni uzrok debakla na Euru.

- Kako će i kad igrati kad stalno snima reklame!

Brane ga i Španjolci, čak i mediji.

- Nije Arda jedini bio loš, Turska jednostavno nije bila momčad.

Tješili su Ardu i španjolski nogometaši, suigrači iz Barcelone, bivši suigrači iz Atletica, bilo je očito da ga je sve to pogodilo i da mu nije lako. Čak se pojavila priča kako je Arda najavio Terimu da će napustiti reprezentaciju, no ta priča zasad nije potvrđena. Pitanje je hoće li uopće igrati u zadnjoj utakmici, hoće li biti u sastavu protiv Češke.

- Još uvijek imamo teoretske šanse za prolazak u drugi krug, želimo pobijediti Češku - kazao je Terim, iako u takav rasplet malo tko vjeruje. Promjena u momčadi sigurno će biti, Turci tvrde da će Arda ostati na klupi, no ima još do utakmice, tko zna što će biti. U svakom slučaju Turska se raspala, nestao je ratnički i momčadski duh, koji je ugradio Terim, pobjeda protiv Češke, a pogotovo drugi krug, doimaju se poput nemoguće misije.

Linker
03. svibanj 2024 20:47