Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
NOVAC ČINI ČUDA

U REAL MADRIDU ČINE SVE KAKO BI DOVELI NAJBOLJEG MLADOG NOGOMETAŠA SVIJETA 'Kraljevi' šalju Matea Kovačića u Englesku samo kako bi skupili novac?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. srpanj 2017. 00:43

Real Madrid čini apsolutno sve ne bi li u svoje redove već ovog ljeta doveli jednu od najvećih mladih zvijezi, Monacovog Klyiana Mbappera. Ovog puta strani mediji navode kako su u Madridu spremni pustiti Matea Kovačića samo kako bi se skupio novac za novog wunderkinda.

Hrvatski bi reprezentativac tako trebao otići put Tottenhama. Ako se zna da je Kovačić i ranije bio meta bivšeg kluba Luke Modrića to bi drugim riječima značilo kako postoje dosta velike šanse da se ovaj transfer realizira.

Osim Reala za Kyliana Mbappea su još ranije bili zainteresirani PSG i Arsenal, ali ostaje za vidjeti kako će odabrati ovaj sjajni napadač. Kombinacija je puno, vlada prava zavrzlama, čekaju se pravorijeci trenera, predsjednika, osluškuju kretanja iz drugih država i liga... Jasno je tek da je Real itekako zagrijan za Kyliana Mbappea i da su ga skloni dovesti, uantoč mladoj dobi i činjenici da će vjerojatno morati razbiti glasovati tercet Ronaldo-Benzema-Bale kako bi napravili mjesta nadolazećoj zvijezdi.

Dodajmo i da je Real Madrid, prema pisanju stranih medija, održao tajne razgovore s Marcom Verrattijem iz Paris SG-a. Verrattija je htjela Barcelona, špekuliralo se o dolasku na Nou Camp gdje bi bio zamjena Andresu Iniesti. Perez osluškuje stanje stvari, ali PSG nije voljan prodati vrijednog veznjaka.

Linker
27. travanj 2024 12:24