Foto: Jakov Prkic / Cropix
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

UZAVRELE STRASTI DINAMOVOG TRENERA, CARRILLO RAZOČARAN 'Nesretan sam što nismo pobijedili, možda sam ku**evit, ali...'

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 22. listopad 2017. 00:05

Nakon žestokog obračuna na terenu, a izgleda i u svečanoj loži pred kraj utakmice, najprije je na press konferenciju došao Mario Cvitanović. Trener Dinama je bio vrlo temperamentan, nije skrivao emocije.

- Možda sam malo vruć nakon ovakve utakmice, ne bih komentirao ništa, pitajte me što želite znati.

I sletjelo je prvo pitanje. Gdje je Dinamo bio prvo poluvrijeme, drugo ste mogli dobiti utakmicu?

- Jako dobro ste primijetili. Prvo poluvrijeme nismo igrali, nismo došli i to sam igračima jasno rekao. Nisam baš pristojan, ali neću ponoviti riječi koje sam im rekao. Izgubili smo puno duela, ničijih lopti, ništa u fazi napada, a onda smo promijenili sustav u drugom poluvremenu. U drugom dijelu bili smo muški, takvi moramo biti. Bili smo puno bolji, stvorili smo dosta prilika, a ne sjećam se da je Hajduk zaprijetio.

Trudio se Cvitanović kontrolirati svoje riječi.

- U meni je vrela krv, volio bih igrati u ovakvoj atmosferi svaku utakmicu, protiv ovakvog suparnika svaku utakmicu i u svakoj želim pobijediti.

O suđenju Tihomira Pejina nije htio elaborirati.

- Ne bih htio da se nakon derbija potencira suđenje, nemojmo biti takvi.

Odbio je pohvale na odlično drugo poluvrijeme.

- Ne gledam detalje i ne znam je li ovo bilo naše najbolje poluvrijeme otkako sam trener. Nesretan sam što nismo pobijedili, možda sam prepotentan, morat ću upotrebiti ružnu riječ… možda sam kurčevit, ali ću reći da me zanimaju samo pobjede.

Joan Carrillo nije uspio dobiti četvrti derbi u ovoj sezoni, barem nije izgubio kao prethodna tri.

- Prilično sam razočaran jer smo zaslužili više od boda, po intenzitetu igre i prilikama koje smo stvorili. Na kraju smo spašavali bod. Naši navijači su stvorili fantastičnu atmosferu, bilo je spektakularno. Svatko od nas ima pravo na mišljenje – rekao je trener Hajduka uz pomoć prevoditelja sa španjolskog jezika.

- U prvom dijelu su oni imali poteškoća u dolasku na našu polovicu, u drugom su bili vrlo inteligentni. Našu su igru prekidali sitnim prekršajima, na taj način su blokirali našu agresivnost i silinu. Preskakali su igru, ali mi smo sve dobro kontrolirali. Primljene golove moramo analizirati.

Linker
03. svibanj 2024 14:49