Ivan Perišić slavi gol Milanu
 REUTERS/Alessandro Garofalo
TALIJANI NAJAVILI 'BOMBU'

VELIKA ZAMJENA O KOJOJ BI SE DUGO PRIČALO Ismijava ga pola Europe, ali on želi dovesti jednu od najvećih zvijezda Vatrenih!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2017. 16:21

Nastavlja se saga o velikom transferu Ivana Perišića iz Intera u Premiership. Nakon što se već danima piše o interesu engleskih velikana (Chelsea, Manchester United, Liverpool) za ponajboljeg člana hrvatske nogometne reprezentacije, u priču se navodno uključio i Arsenal.

Priču svakako treba uzeti s rezervom, ali po pisanju portala Calciomercato, Arsene Wenger bi vrlo rado razmijenio čileansku zvijezdu Alexisa Sancheza za Ivana Perišića.

Talijanski portal navodi kako Sanchezov ugovor s Arsenalom vrijedi do ljeta 2018. godine, te da će 'poslovično osviješteni' Wenger vjerojatno ovoga ljeta pokušati iskoristiti zadnju priliku za zaradu ili za dovođenje nove profitabilne akvizicije.

"Arsene Wenger je već dugo obožavatelj hrvatskog krilnog napadača, koji odnedavno ima novog menadžera Falija Ramadanija. Ovakva razmjena mogla bi odgovarati i Interu", pišu Talijani.

Kako će se priča rasplesti, saznat ćemo sljedećih mjeseci. Sportski direktor Intera Piero Ausilio je prije nekoliko dana javno demantirao da klub planira pustiti 28-godišnjeg Perišića, komentirajući interes tri engleska velikana za hrvatskog reprezentativca koji je ove sezone upisao sedam golova i šest asistencija u svim natjecanjima.

"Perišić je dio velikog projekta i ne želimo prodavati naše najbolje igrače. Ne možemo ni zamisliti Inter bez njega, a mislim da ni Perišić nema namjeru otići", kazao je Ausilio.

Naravno, nešto će se pitati i jednog od najomraženijih trenera Europe, ako 22. sezonu dočeka na klupi Arsenala.

Linker
17. svibanj 2024 15:45