REUTERS
PRAVO STANJE STVARI

VELIKI GAZDA BARCELONE NAPOKON OTKRIO ISTINU O ZVIJEZDI VATRENIH 'Ivan Rakitić je kažnjen!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2016. 13:51

Danima se već po hrvatskim i španjolskim medijima povlači pitanje o statusu Ivana Rakitića u Barceloni, a sada je sve dileme riješio sam predsjednik katalonskog kluba Josep Maria Bartomeu.

Veliki Barçin šef se obratio novinarima i objasnio da Rakitić u posljednje vrijeme (zadnje tri utakmice nije ulazio u igru) manje igra zbog 'lakše kazne'.

"Ukoliko se dogodi da ne bude u sastavu ni sutra u kupu protiv Herculesa, moći ćemo govoriti o 'slučaju Rakitić'. Ovo zasad bila je samo blaga kazna. Kao što je Rafinha bio kažnjen zbog svojih riječi, tako je Ivan sada zbog loše forme", otkrio je pravo stanje stvari Bartomeu i dodao kako to neće utjecati dugoročno na Raketin status u Barceloni.

FC Barcelona's President Josep Maria Bartomeu (L) and Rakuten's President and CEO Hiroshi Mikitani pose with a jersey after signing a contract as main sponsor in Barcelona, Spain November 16, 2016. REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

"S Rakitićem je isti slučaj kao i s Iniestom ili Ter Stegenom: želimo obnoviti ugovor, ali nam se ne žuri. Znamo da je top igrač i suguran sam da ga stručni stožer i trener Luis Enrique žele zadržati".

Linker
05. svibanj 2024 18:58