REUTERS
'DOK SAM JA BIO U UNITEDU...'

VELIKI SIR ALEX FERGUSON 'UDARIO' PO JOSEU MOURINHU 'To nije igra, zaboravio je na jedinu stvar koju nikako ne smije zaboraviti!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. lipanj 2017. 11:02

Jose Mourinho zakazao je ove sezone u engleskom prvenstvu i Kupu. Popularni 'Teatar snova' postao je 'Teatar remija' što svakako nije ono na što su navijači Manchester Uniteda navikli.

Odveo je Jose Manchester United do Superkupa, Liga kupa te Europske lige pomoću koje je ipak uspio osvojiti nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Brani se 'posebni' kako sezona tako nikako nije promašena, no navijači nisu sretni s izvedbama Uniteda. Ne brine vjerojatno Jose o navijačima jer se uvijek može braniti trofejima, no jedna osoba itekako ima pravo prigovoriti Portugalcu kako mu momčad izgleda na terenu.

"To nije igra. Mora znati da ima dužnost i odgovornost za zabavljanjem. Nogomet se igra zbog publike i publiku se ne smije zaboravljati. Dok sam ja bio u Unitedu imali smo stav 'u redu je sve dok pobjeđuješ'. Pobjeda je mogla biti 4:3, ili 5:4, nije bitno. Moja zadnja utakmica je završila 5:5 (kod West Bromwicha 2013. godine)", rekao je Sir Alex Ferguson.

Linker
05. svibanj 2024 03:58